Aleva recepti

Potaž od bundeve

Aleva recepti

Sortirajte recepte

Sastojci

Do 60 min

Potaž od bundeve

srednje

srednje

Potaž od bundeve
  • U ključaloj vodi rastvoriti Aleva povrtnu bujon kocku.

  • U nju dodati bundevu, šargarepu, krompir i crni luk i kuvati oko 20-35 minuta.

  • Pomoću štapnog miksera ispasirajte skuvano povrće. Ako nemate ručni mikser možete da se poslužite i blenderom. Ispasirano povrće vratiti na šporet uz stalno mešanje i dodati so i biber po želji.

  • Kada provri, kuvati još 3 minuta, pa u smesu dodati kašičicu peršuna i iseckan beli luk. Promešati i sipati u činije za posluženje. Po želji možete u potaž dodati pavlaku, kiselo mleko ili sitni sir.

Foto/video galerija

Do 60 min

Marinirani filet lososa

Do 30 min

Proja sa sirom i Aleva paprikom

Do 60 min

Kakao brauni

Do 30 min

Salata sa jagodama i kozjim sirom

Do 60 min

Zapečeni karfiol

Do 30 min

Cezar salata