Aleva recepti

Zapečeni karfiol

Sastojci

Zapečeni karfiol

Do 60 min

srednje

jednostavno
Zapečeni karfiol
  • Glavicu karfiola dobro oprati, odvojiti na cvetove i staviti u posoljenu vodu da se kuvaju desetak minuta.

  • Zatim obaren karfiol staviti u vatrostalnu posudu. Pobiberiti ga i preliti mešavinom umućenih jaja, mleka, jogurta i suvog začina.

  • Staviti u rernu da se peče oko 10ak minuta. Potom izvaditi posudu i preko narendati kačkavalj, vratiti u rernu i peći dok se kačkavalj ne otopi.


Foto/video galerija

Do 30 minuta
recepti sa

 vašim potpisom

Salata u tortilja korpici

Do 30 minuta
recepti sa

 vašim potpisom

Imuno Boost Limunada

Do 30 minuta
recepti sa

 vašim potpisom

Marinade za piletinu i šampinjone

Više od 60 min
recepti sa

 vašim potpisom

Jogurt pogača

Do 60 min
recepti sa

 vašim potpisom

Posna proja sa lukom

Više od 60 min
recepti sa

 vašim potpisom

Savršen nedeljni ručak