Aleva recepti

Gulaš

Gulaš

Sastojci

Više od 60 min

teško

teško

Gulaš
  • Prvo očistimo govedji ribić, odstranimo kosti, nepotrebnu masnoću i žilice, a potom sečemo na kocke. Sitno iseckan crni i beli luk, uz dodatak jedne kašike Kulinata, dinstamo na vodi u kotliću. Kada je masa do pola izdinstana dodajemo meso, biber i nalijemo još vode, toliko da ogrezne.

  • Nakon što jelo prokuva, dodajemo slatku i ljutu Alevu papriku i nastavljamo kuvanje na tihoj vatri. Dok se meso kuva, pripremimo dodatak za Gulaš prema uputstvu sa kesice.

  • Kada je meso skoro mekano, u kotlić ubacujemo pripemljen dodatak i kuvamo na tihoj vatri jos 25 minuta. Gulaš je gotov kada je meso potpuno mekano, a saft gust.


Foto/video galerija

Do 30 minuta
recepti sa

 vašim potpisom

Sladoled torta

Do 30 minuta
recepti sa

 vašim potpisom

Salata u tortilja korpici

Do 30 minuta
recepti sa

 vašim potpisom

Imuno Boost Limunada

Do 30 minuta
recepti sa

 vašim potpisom

Marinade za piletinu i šampinjone

Više od 60 min
recepti sa

 vašim potpisom

Jogurt pogača

Do 60 min
recepti sa

 vašim potpisom

Posna proja sa lukom