Aleva recepti

Piletina sa začinskim biljem

Piletina sa začinskim biljem

Sastojci

Do 60 min

srednje

srednje

Piletina sa začinskim biljem
  • Pre nego sto počnete sa pripremom uključite rernu da se greje na 200 stepeni. Prvo isecite pileći file na šnicle i poredjajte ih ravnomerno u pleh dimenzije 35×25.

  • U posudu izmešajte 250 ml neutralne pavlake i 150ml vode. Zatim polako dodajte Aleva Piletinu sa začinskim biljem uz neprestano mešanje žicom za šlag kako bi izbegli stvaranje grudvica. Kada je beli sos umućen prelijte ga preko šnicli.

  • Namestite tajmer na 40 minuta i pecite piletinu na 200 stepeni.

  • Ručak bez mnogo boravka u kuhinji je gotov, a vama omogućava više slobodnog vremena sa vašim najbližima.


Foto/video galerija

Više od 60 minuta

recepti sa

vašim potpisom

Bundeva sos sa bukovačama

Do 60 minuta

recepti sa

vašim potpisom

Projice sa feta sirom i mocarelom

Više od 60 minuta

recepti sa

vašim potpisom

Slavski kolač

Više od 60 minuta

recepti sa

vašim potpisom

Medena svinjska rebra

Više od 60 minuta

recepti sa

vašim potpisom

Pečurkice kolačići

Više od 60 minuta

recepti sa

vašim potpisom

Aleva tradicionalni gulaš