Aleva recepti
Marinirani filet lososa
Aleva recepti
Sortirajte recepte
Marinirani filet lososa
Sastojci
- Filet lososa 300 g
- 1 kašika Aleva belog luka u granulama
- 1 kašika Aleva peršuna
- 1 kašika Aleva slatke paprike
- 2 kašike Kulinata Classic
- 1 kašika Aleva Riblje čorbe
- Limun 1 kom.
- Maslinovo ulje 30 ml.
- So i biber po ukusu
Do 60 min
srednje
srednje

- U posudu staviti filet ribe, pa posoliti i pobiberiti sa obe strane.
- Zatim, pomešati sve začine u jednu posudu (beli luk, peršun, Kulinat Natur začin, dodatak za čorbu i aleva papriku), posuti ih preko ribe i premazati uljem da dobro upije. Okrenuti ribu na drugu stranu i ponoviti postupak.
- Peći u zagrejanoj rerni na 200 stepeni oko 10 minuta. Nakon što se riba ispeče, preliti je limunovim sokom.
Foto/video galerija
Označeno Do 45 minuta