Aleva recepti

Piletina sa mlincima

Piletina sa mlincima

Sastojci

Do 60 min

teško

teško

Piletina sa mlincima
  • Prvo pripremite bujon (1 Aleva povrtnu kocku rastvoriti u 500ml vode i kuvajte 2-3 minuta na laganoj vatri). Zagrejte rernu na 180 stepeni.

  • Pileći file isecite na šnicle i ispržite ih sa obe strane do zlatne boje, a potom isprženu šniclu isecite na trakice.

  • Ručno umutite Alevin dodatak za jelo Piletina sa začinskim biljem i neutralnu pavlaku i vodu.

  • Potopite u bujon izlomljene mlince i drzite ih oko 1 minuta a zatim izvadite i ocedite.

  • Pokrijte dno keramičke posude mlincima, preko ravnomerno rasporedite piletinu, a zatim pospite kačkavalj i zalijte ga dodatkom od začinskog bilja, istim redosledom nastaviti i drugi sloj. Na kraju pospite kačkavalj.

  • Stavite posude na srednju rešetku i pecite oko 30 minuta.


Foto/video galerija

Do 30 minuta
recepti sa

 vašim potpisom

Sladoled torta

Do 30 minuta
recepti sa

 vašim potpisom

Salata u tortilja korpici

Do 30 minuta
recepti sa

 vašim potpisom

Imuno Boost Limunada

Do 30 minuta
recepti sa

 vašim potpisom

Marinade za piletinu i šampinjone

Više od 60 min
recepti sa

 vašim potpisom

Jogurt pogača

Do 60 min
recepti sa

 vašim potpisom

Posna proja sa lukom