Proizvodi – Začinske smeše fiksevi

Pasulj

Pasulj

84 g

Smeša začina, povrća i drugih sastojaka za Pasulj.
Za 250 g pasulja; Za 4 porcije.

HRANLJIVA VREDNOST ZA
100g proizvoda – suvog
Energija (kcal/kJ)
293/1243
Masti (g)
1,9
– od kojih: zasićene masne kiseline (g)
0,4
Ugljeni hidrati (g)
59
– od kojih: šećeri (g)
5,4
Proteini (g)
11
So (g)
12,2
Smeša za pasulj
Smeša za pasulj
  1. 250g pasulja prelijte vodom, ostavite da odstoji par sati i ocedite. Oceđen pasulj nalijte vodom, zagrejte do ključanja a zatim ponovo ocedite
  2. Prethodno pripremljen pasulj skuvajte u nesoljenoj vodi tako da na kraju kuvanja ostane oko 1,5l
  3. Sadržaj kesice rastvoriti u 3dl hladne vode, dodajte skuvanom pasulju, promešajte i kuvajte do ključanja.
  4. Od momenta ključanja kuvajte da mirno vri 10-12 minuta uz povremeno mešanje

Pšenično brašno, začini 28% (crni luk u prahu, slatka začinska paprika, beli luk u prahu, peršun list, indijski kari (sadrži slačicu), crni biber), kuhinjska so 20%, kukuruzni skrob, pojačivači arome (mononatrijum glutaminat 4%, dinatrijum 5’- ribonukleotidi), dekstroza, sušeno povrće 3,5% (paštrnak, mrkva), aroma (sadrži hidrolizovane belančevine soje).

Čuvati na suvom i tamnom mestu, na temperaturi do 25°C

Gluten, slačica i soja; može da sadrži celer.

12 meseci.

Ostali proizvodi

Sos od paradajza za spagete

Sos od paradajza za špagete

Smeša za testeninu sa četiri vrste sira

Testenina 4 vrste sira

Smeša za špagete Bolognese

Špagete Bolognese

Smeša za piletinu sa začinskim biljem

Piletina sa začinskim biljem

Smeša za roštilj Aleva

Roštilj

Dodatak jelima za sarmu i punjenu papriku

Sarma i punjena paprika

dodatak jelima za cufte

Ćufte

Smesa za govedji gulas zacin

Goveđi gulaš

Dodatak jelima RIblja corba

Riblja čorba