...

Proizvodi – Začinske smeše fiksevi

Pasulj

Pasulj

84 g

Smeša začina, povrća i drugih sastojaka za Pasulj.
Za 250 g pasulja; Za 4 porcije.

HRANLJIVA VREDNOST ZA
100g proizvoda – suvog
Energija (kcal/kJ)
293/1243
Masti (g)
1,9
– od kojih: zasićene masne kiseline (g)
0,4
Ugljeni hidrati (g)
59
– od kojih: šećeri (g)
5,4
Proteini (g)
11
So (g)
12,2
Smeša za pasulj
Smeša za pasulj
  1. 250g pasulja prelijte vodom, ostavite da odstoji par sati i ocedite. Oceđen pasulj nalijte vodom, zagrejte do ključanja a zatim ponovo ocedite
  2. Prethodno pripremljen pasulj skuvajte u nesoljenoj vodi tako da na kraju kuvanja ostane oko 1,5l
  3. Sadržaj kesice rastvoriti u 3dl hladne vode, dodajte skuvanom pasulju, promešajte i kuvajte do ključanja.
  4. Od momenta ključanja kuvajte da mirno vri 10-12 minuta uz povremeno mešanje

Pšenično brašno, začini 28% (crni luk u prahu, slatka začinska paprika, beli luk u prahu, peršun list, indijski kari (sadrži slačicu), crni biber), kuhinjska so 20%, kukuruzni skrob, pojačivači arome (mononatrijum glutaminat 4%, dinatrijum 5’- ribonukleotidi), dekstroza, sušeno povrće 3,5% (paštrnak, mrkva), aroma (sadrži hidrolizovane belančevine soje).

Čuvati na suvom i tamnom mestu, na temperaturi do 25°C

Gluten, slačica i soja; može da sadrži celer.

12 meseci.

Ostali proizvodi

Sos od paradajza za spagete

Sos od paradajza za špagete

Smeša za testeninu sa četiri vrste sira

Testenina 4 vrste sira

Smeša za špagete Bolognese

Špagete Bolognese

Smeša za piletinu sa začinskim biljem

Piletina sa začinskim biljem

Smeša za roštilj Aleva

Roštilj

Dodatak jelima za sarmu i punjenu papriku

Sarma i punjena paprika

dodatak jelima za cufte

Ćufte

Smesa za govedji gulas zacin

Goveđi gulaš

Dodatak jelima RIblja corba

Riblja čorba

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.