Aleva recepti

Marinirani filet lososa

Aleva recepti

Sortirajte recepte

Sastojci

Filet lososa 300 g

1 kašika Aleva belog luka u granulama 

1 kašika Aleva peršuna 

1 kašika Aleva slatke paprike 

2 kašike Kulinata Classic

1 kašika Aleva Riblje čorbe

Limun 1 kom.

Maslinovo ulje 30 ml.

So i biber po ukusu

Do 45 minuta

komplikovanije

jednostavno

Marinirani filet lososa

Marinirani filet lososa

U posudu staviti filet ribe, pa posoliti i pobiberiti sa obje strane.

Zatim, pomešati sve začine u jednu posudu (beli luk, peršun, Kulinat Natur začin, dodatak za

čorbu i aleva papriku), posuti ih preko ribe i premazati uljem da dobro upije. Okrenuti ribu na drugu stranu i ponoviti postupak.

Peći u zagrejanoj rerni na 200 stepeni oko 10 minuta. Nakon što se riba ispeče, preliti je limunovim sokom.

Foto/video galerija

Do 30 min

Proja sa sirom i Aleva paprikom

Do 45 min

Kakao brauni

Do 15 min

Salata sa jagodama i kozjim sirom

45 min

Potaž od bundeve

45 min

Zapečeni karfiol

30 min

Cezar salata