Aleva recepti
Marinirani filet lososa
Aleva recepti
Sortirajte recepte
Sastojci
Filet lososa 300 g
1 kašika Aleva belog luka u granulama
1 kašika Aleva peršuna
1 kašika Aleva slatke paprike
2 kašike Kulinata Classic
1 kašika Aleva Riblje čorbe
Limun 1 kom.
Maslinovo ulje 30 ml.
So i biber po ukusu
Do 45 minuta
komplikovanije
jednostavno

Marinirani filet lososa
U posudu staviti filet ribe, pa posoliti i pobiberiti sa obje strane.
Zatim, pomešati sve začine u jednu posudu (beli luk, peršun, Kulinat Natur začin, dodatak za
čorbu i aleva papriku), posuti ih preko ribe i premazati uljem da dobro upije. Okrenuti ribu na drugu stranu i ponoviti postupak.
Peći u zagrejanoj rerni na 200 stepeni oko 10 minuta. Nakon što se riba ispeče, preliti je limunovim sokom.
Foto/video galerija
Označeno Do 45 minuta