Aleva recepti

Marinirani filet lososa

Marinirani filet lososa

Sastojci

Do 60 min

srednje

srednje

Marinirani filet lososa
  • U posudu staviti filet ribe, pa posoliti i pobiberiti sa obe strane.

  • Zatim, pomešati sve začine u jednu posudu (beli luk, peršun, Kulinat Natur začin, dodatak za čorbu i aleva papriku), posuti ih preko ribe i premazati uljem da dobro upije. Okrenuti ribu na drugu stranu i ponoviti postupak.

  • Peći u zagrejanoj rerni na 200 stepeni oko 10 minuta. Nakon što se riba ispeče, preliti je limunovim sokom.

Foto/video galerija

Više od 60 minuta

recepti sa

vašim potpisom

Bundeva sos sa bukovačama

Do 60 minuta

recepti sa

vašim potpisom

Projice sa feta sirom i mocarelom

Više od 60 minuta

recepti sa

vašim potpisom

Slavski kolač

Više od 60 minuta

recepti sa

vašim potpisom

Medena svinjska rebra

Više od 60 minuta

recepti sa

vašim potpisom

Pečurkice kolačići

Više od 60 minuta

recepti sa

vašim potpisom

Aleva tradicionalni gulaš